Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Woonadvies

Is uw interieur hoognodig aan vervanging toe en heeft u dringend behoefte aan goed woonadvies? Bij PVC-Totaal gaan advies en de verkoop van producten voor interieurvernieuwing hand in hand. Wij komen langs op locatie voor advies en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw woning. Of het nu gaat om woningstoffering, vloerverwarming of raambekleding: PVC-Totaal is hét adres voor uw complete interieur.

Laat je inspireren

Ontvang woonadvies van een specialist

Het kiezen en vormgeven van een interieur is soms vrij lastig. Daarom is woonadvies door een specialist prettig en gewenst. Bij PVC-Totaal zijn we gespecialiseerd in woningstofferingen en vloerverwarming in combinatie met pvc en bieden we u de keuze uit allerlei interieurproducten. Wij staan voor advies op maat en denken daarom graag met u mee. Dankzij onze expertise ziet uw inrichting er als nieuw uit en heeft u de komende jaren nergens omkijken naar.

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Divers aanbod met vele mogelijkheden

Met een veelzijdig assortiment aan producten lukt het u zeker uw interieur succesvol vorm te geven. Kies bijvoorbeeld uit tapijt, vloerkleden, gordijnen, raambekleding, trapstoffering, pvc en nog veel meer. PVC-Totaal komt graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken, woonadvies te geven én u kennis te laten maken met onze producten. Schakel PVC-Totaal daarom in als specialist en bekijk bij onze impressies wat er zoal mogelijk is binnen uw interieur.

Waarom woonadvies door PVC-Totaal?

Advies door PVC-Totaal en de aankoop van interieurproducten is bij ons in goede handen. Bovendien levert het u aantrekkelijke voordelen op. Zo heeft u altijd persoonlijk contact met een vakkundig specialist. Al onze producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd en geïnstalleerd. Een bezoek door onze interieurspecialisten verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend. Plan daarom direct een afspraak in met een medewerker van ons kantoor via 0348 423 337.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337