Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Woningstoffeerder

Zoekt u een woningstoffeerder voor een nieuwe vloer en raambekleding in huis? PVC-Totaal is hét adres in uw zoektocht naar een stoffeerder met ervaring in woningstoffering. Wij zijn actief in Woerden en omgeving en helpen onder meer particulieren bij het vormgeven van hun interieur. Woonplezier is belangrijk en dit weten we bij PVC-Totaal als geen ander. Laat onze specialisten u daarom helpen bij het maken van belangrijke beslissingen en bel ons voor het inplannen van een afspraak voor advies over woningstoffering.

Laat je inspireren

Woningstoffeerder uit Woerden

Woninginrichting vraagt om een goed advies en daarom bent u bij PVC-Totaal als woningstoffeerder aan het juiste adres. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons centraal en daarom komen we altijd bij u langs om de situatie te beoordelen. Hierdoor bent u verzekerd van goed advies en de beste items. Met een compleet aanbod producten helpen we u graag op weg.

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Woningstoffering uitbesteden aan een specialist

Zowel raambekleding, trapbekleding en vloeren maken onderdeel uit van ons veelzijdige assortiment. Ze zijn allen bepalend voor de sfeer in huis en dus maakt u graag een zorgvuldige beslissing. Naast onze werkzaamheden als woningstoffeerder richten we ons ook op pvc-vloeren – vaak in combinatie met vloerverwarming. Schroom niet om uw vragen bij ons neer te leggen. Onze specialisten denken graag met u mee en doen er alles aan u naar tevredenheid te helpen.

Ontdek de voordelen van PVC-Totaal

Zodra u woningstoffering uitbesteedt aan PVC-Totaal maakt u kennis met onze voordelen. Zo verzekeren wij u van kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs. Dankzij een snelle levering ziet uw woning er snel netjes en afgewerkt uit. Door persoonlijk contact met een van onze vakkundige specialisten maakt u altijd de juiste beslissingen. Bel ons daarom voor een vrijblijvende afspraak op 0348 423 337 of kom langs in onze showroom.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337