Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Trap stofferen

UW trap laten stofferen is een mooi alternatief voor het leggen van overzettreden. Het leggen van deze treden is namelijk een aanzienlijke en een kostbare klus. Trapstoffering is goedkoper en ziet er net zo mooi uit. Uw trap laten stofferen? Dat laat u natuurlijk doen door een specialist. PVC-Totaal is thuis in zowel pvc-vloeren als trapstoffering. Hiermee voorziet u de trap in huis van een optimale opknapbeurt. Bovendien draagt het bij aan een mooie uitstraling.

Laat je inspireren

Trap stofferen voor optimale traprenovatie

Een trap stofferen brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is het goed betaalbaar en werkt het geluiddempend. Daarnaast heeft een trap stofferen een isolerende werking en verhoogt het de veiligheid. De prijs voor trapstoffering is afhankelijk van diverse factoren: het aantal treden waarvoor stoffering nodig is en welke soort vloerbedekking of tapijt u kiest, spelen een rol.

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Trapstoffering door een specialist

Een trap laten stofferen – dat is aan PVC-Totaal wel besteed. Als stoffeerspecialist weten we wat er komt kijken bij het stofferen van een trap. Met een breed aanbod aan producten helpen we u graag bij de procedure. Kijkt u daarnaast ook bij ons assortiment raambekleding, zonwering en pvc-vloeren. Een indruk krijgen van wat er zoal mogelijk is voor uw woning of kantoor? Laat u inspireren door de impressies op onze website.

Waarom een trap laten stofferen door PVC-Totaal?

Voor een trap stofferen bent u bij PVC-Totaal op de juiste plaats. Dit levert een aantal interessante voordelen op. Zo profiteert u van kwalitatieve bekleding tegen een scherpe prijs. Wij bieden mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Naast een snelle levering brengen wij ook de trapbekleding voor u aan. U heeft dus nergens omkijken naar. Laat onze specialisten bij u langskomen voor advies op maat. Bel ons voor het inplannen van een afspraak op 0348 423 337 of bezoek onze showroom.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337