Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Zet de volgende stap en kom langs in de showroom

Bij het vervangen of aanbrengen van een pvc-vloer maakt u graag vooraf kennis met een aantal pvc vloeren uit de showroom. PVC-Totaal is hét adres in Woerden en omstreken voor zo’n pvc vloer. In onze showroom vindt u bovendien gordijnen van uitstekende kwaliteit en ander interieurproducten. De koffie staat altijd voor u klaar. Plan daarom een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom.

Showroom pvc vloeren en showroom gordijnen

Zet de volgende stap en kom langs in onze showroom. Hier maakt u onder meer kennis met onze showroom gordijnen en showroom pvc vloeren in combinatie met vloerverwarming. We hebben hier alle boeken van diverse leveranciers voor pvc vloeren, raambekleding, tapijt, vloerkleden en gordijnen. Ook hebben we hier grotere stalen van de vloeren, waardoor u een nog beter beeld krijgt van het eindresultaat. Bezoek onze showroom op afspraak en ontvang advies van onze interieurspecialisten.

Ontdek ons brede assortiment aan PVC vloeren

Kies voor een unieke look met tapijttegels

Kies voor de juiste raambekleding voor uw woning

Welke voordelen PVC-Totaal u biedt

Het levert altijd voordelen op om een bezoek te brengen aan PVC-Totaal. Naast impressies bieden we hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bovendien zetten we maximaal in op persoonlijk advies door ervaren interieurspecialisten. Dankzij een snelle levering en installatie heeft u nergens omkijken naar en woont of werkt u binnen een kort tijdsbestek in een compleet nieuw interieur.

Kom langs bij PVC-Totaal

In onze showroom in Woerden op de ampereweg 12 kunt u terecht voor een beter beeld van onze mogelijkheden. We hebben hier alle boeken om u zo goed mogelijk te voorzien van advies op maat. Ook zijn er diverse stalen aanwezig. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Dan nemen wij onze spullen gewoon mee. Plan hiervoor direct een telefonische afspraak in via 0348 423 337.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337