Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Pvc vloertegels

Zoekt u een mooie vloer en gaat uw voorkeur uit naar pvc vloertegels? PVC-Totaal is hét adres in Woerden en omstreken voor verschillende soorten pvc vloeren. Met een ruim assortiment tegels van pvc tegen een aantrekkelijke prijs bieden we voor iedere vraag een passende oplossing. We komen graag bij u langs om te kijken welke tegels het beste in uw woning of pand passen.

Laat je inspireren

Pvc vloertegels voor thuis of op kantoor

Pvc vloertegels en andere soorten pvc vloeren zijn geschikt voor in uw woning, maar komen ook op kantoor goed van pas. Al onze soorten pvc vloeren zijn van hoge kwaliteit en daardoor haast niet te onderscheiden van houten of natuurstenen vloeren. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment en kies bijvoorbeeld uit klik- of lijmtegels van pvc. Bij PVC-Totaal hebben we het allemaal. De tegels doen het overigens uitstekend in combinatie met vloerverwarming.

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Specialist in stoffering

Naast diverse soorten pvc vloeren schakelt u ons ook in voor stoffering van een woning of bedrijfspand. Met een ruim aanbod producten zoals raambekleding, zonnewering, trapbekleding en tapijten slaagt u bij ons altijd. Neem daarom snel een kijkje bij ons veelzijdige assortiment en investeer in zowel een nieuwe vloer als raambekleding.

Hierom kiest u voor pvc van PVC-Totaal

Voor pvc vloertegels bent u bij PVC-Totaal aan het juiste adres. Dit levert bovendien een aantal interessante voordelen op. Naast een goede kwaliteit en scherpe prijs is ook het leggen van de diverse soorten pvc vloeren bij ons in goede handen. Het start echter met persoonlijk advies door een van onze specialisten. We komen bij u langs om de situatie te beoordelen en u te voorzien van goede tips. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0348 423 337.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337