Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Pvc vloer laten leggen

Toe aan een duurzame vloer en wilt u een pvc vloer laten leggen door een specialistisch bedrijf? Bij PVC-Totaal in Woerden bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in pvc-vloeren en bieden u, naast een ruim aanbod pvc-vloeren, de mogelijkheid om de vloer voor u te leggen. Dit scheelt u veel werk en stress!

Laat je inspireren

Pvc vloer laten leggen door een specialist

In plaats van zelf een vloer van pvc aan te brengen, is het ook een optie om een pvc vloer te laten leggen door PVC-Totaal. Wij hebben de juiste vakmensen in dienst om u hierbij te helpen. Met onze kennis en ervaring weten we als geen ander wat belangrijk is bij een pvc vloer inclusief leggen. Deze werkzaamheden zijn bij ons in goede handen. Twijfel dus niet als u uw pvc vloer wilt laten leggen en doe beroep op onze expertise.

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Wat zijn de kosten van een PVC vloer inclusief leggen?

De kosten van een pvc vloer inclusief leggen zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt het oppervlakte een rol, maar ook of u bijvoorbeeld vloerverwarming wenst. Hou daarnaast ook rekening met de kosten van een ondervloer of het egaliseren van de ondergrond. Om een idee van het eindresultaat op te doen, laat u uzelf inspireren door onze impressies.

Welke voordelen biedt PVC-Totaal?

Als u kiest voor een pvc vloer, inclusief laten leggen, bent u bij ons in goede handen. Elke pvc-vloer van PVC-Totaal is van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bovendien gaan we altijd eerst het gesprek met u aan vóór we de vloer daadwerkelijk aanbrengen in uw woning of bedrijfspand. We komen daarom graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Plan direct een afspraak in bij onze specialisten of vraag om een offerte voor uw vloer. Bel ons hiervoor op 0348 423 337.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337