Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Pvc vloer betonlook

Met een pvc vloer met betonlook kiest u voor een stijlvolle uitstraling in uw interieur. Bij PVC-Totaal hebben we voor elke ruimte in huis een geschikte pvc-vloer. Een pvc vloer met betonlook is niet alleen stijlvol, maar ook stoer en robuust. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment pvc-vloeren. Neem daarom snel een kijkje bij ons veelzijdige aanbod en laat u inspireren.

Laat je inspireren

Een pvc vloer met betonlook in uw interieur

Een pvc vloer met betonlook staat altijd mooi in uw interieur. Overigens geldt dit ook voor een pvc vloer met tegel look. Nieuwsgierig naar hoe dat eruit ziet? Doe inspiratie op bij onze impressies. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een keuze te maken. Een prettige bijkomstigheid is pvc in combinatie met vloerverwarming. Ook dit behoort bij PVC-Totaal tot de mogelijkheden!

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten
Vrijblijvende afspraak in onze showroom

Waarom een pvc vloer met tegel look?

Een pvc vloer met betonlook of een pvc vloer met tegel look leveren u diverse voordelen op. Zo draagt pvc bij aan een slijtvaste en sterke vloer. Bovendien is uw vloer met betonlook of tegellook gemakkelijk te onderhouden én verzekert u zichzelf van een lange levensduur. Daarom biedt het altijd meerwaarde om een pvc-vloer te leggen in een woning of kantoorpand.

Hierom kiest u bij PVC-Totaal voor een pvc vloer met betonlook

Wat voor pvc-vloer u ook kiest: bij PVC-Totaal bent u aan goede adres voor een kwalitatieve pvc-vloer. Naast een scherpe prijs profiteert u bij ons ook van een snelle levering en eventuele montage. Laat u adviseren door onze specialisten en maak een afspraak via 0348 423 337. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en u te voorzien van advies op maat!

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337