Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
10
beoordelingen
Klantenvertellen.nl

Waarom we doen
wat we doen

PVC-Totaal is een jong en gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in woningstoffering en projectstoffering. Wij richten ons voornamelijk op PVC vloeren en zijn dan ook met recht de PVC specialist. Wij staan voor advies op maat en denken daarom graag met u mee. In alle werkzaamheden die wij verrichten staat het ontzorgen van de klant op de eerste plek.  Wij bieden een complete collectie waarin u de volgende producten kunt vinden:

PVC
tapijt
marmoleum
vloerkleden
gordijnen
raamdecoratie
binnen zonwering
trapstoffering
egalisatie

Onze missie

Bij PVC-Totaal streven wij naar het mooiste eindresultaat en een prettige samenwerking van begin tot eind. Dit begint bij ons in de showroom of bij u thuis op locatie. Wij geven graag advies en spelen in op uw wensen. Wij vinden dat u ook na uw opgeleverde woning goede service verdient. Daarom kunt u naderhand altijd bij ons terecht!

De voordelen

Wat je van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Onderhoudsarme producten

PVC Totaal staat voor je klaar

Heeft u interesse in een PVC-vloer of een van onze andere producten, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder!

De koffie
staat al klaar

In onze showroom in Woerden op de ampereweg 12 kunt u terecht voor een beter beeld van onze mogelijkheden. Wij hebben hier alle boeken om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van het juiste advies. Ook zijn hier diverse stalen aanwezig. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem dan nemen wij onze spullen gewoon mee.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Yannick, aangenaam
Vragen? Bel 0348 423 337